Motorola RAZR ar putea reveni ca un telefon pliabil, conform CEO-ului Lenovo

1.241 ori
<b>Motorola RAZR ar putea reveni ca un telefon pliabil, conform CEO-ului Lenovo</b>Motorola ar fi gata să aducă în actualitate unul dintre sub brandurile sale cele mai celebre, RAZR. Aflăm acest lucru dintr-un indiciu oferit de CEO-ul companiei Lenovo, Yang Yuanqing, care a discutat cu presa din Barcelona.

Motorola ar fi gata să aducă în actualitate unul dintre sub brandurile sale cele mai celebre, RAZR. Aflăm acest lucru dintr-un indiciu oferit de CEO-ul companiei Lenovo, Yang Yuanqing, care a discutat cu presa din Barcelona.

Jurnaliştii l-au întrebat legat de revenirea RAZR, în contextul în care Nokia a înviat în ultimul an două telefoane clasice ale sale, Nokia 8110 şi Nokia 3310. Oficialul a declarat următoarele:

Cu noua tehnologie (în special ecranele pliabile) cred că veţi vedea din ce în ce mai multă inovaţie a designului smartphone-urilor noastre. Astfel ceea ce aţi descris mai devreme, adică Motorola RAZR va fi dezvoltat sau realizat în curând.

Practic Lenovo/Moto oferă un indiciu că se pregăteşte ceva în zona RAZR, dar în formatul nou pliabil, pe care îl tot vedem explorat în brevete de Surface Phone sau Samsung Galaxy X. Vă reamintesc că Motorola a vândut 50 de milioane de telefoane cu clapeta RAZR între anii 2004 şi 2006, ceea ce e fantastic pentru acele vremuri. Ramane de văzut daca Moto va avea o abordare feature phone ca Nokia sau ne va propune un smartphone.

Până să vină acel telefon RAZR nou, vă recomandăm să aruncaţi o privire peste un RetroREVIEW al nostru pentru RAZR V3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×