iPhone-ul de buget fotografiat pe verde de această dată; Apare o teorie interesantă a numelui!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.515 ori
<b>iPhone-ul de buget fotografiat pe verde de această dată; Apare o teorie interesantă a numelui!</b>Trebuie să recunosc că m-am mai gândit la această teorie: iPhone 5S să fie de fapt iPhone-ul de buget, iar "S" să vină de la "Small". Ei bine, dacă aruncați o privire asupra sursei noastre de mai jos, vedeți vedea că handsetul este numit iPhone...

Trebuie să recunosc că m-am mai gândit la această teorie: iPhone 5S să fie de fapt iPhone-ul de buget, iar "S" să vină de la "Small". Ei bine, dacă aruncați o privire asupra sursei noastre de mai jos, vedeți vedea că handsetul este numit iPhone 5S.

El a ajuns pe web din nou, în ceea ce pare a fi o serie nesfârșită de scăpări ale acestui model. De această dată îi vedem versiunea verde și aflăm că partea frontală va fi mereu albă, în vreme ce zonă din spate va fi cea colorată. Terminalul este cu 2-3 mm "mai mic" decât iPhone 5, conform sursei și va avea în mare aceleași dotări ca și flagshipul actual.

iPhone 5 Small - iPhone 5S

Se vehiculează și câteva prețuri, precum 349 dolari pentru varianta de 16 GB, 449 dolari pentru cea de 32 GB și 549 dolari pentru cea de 64 GB. încă așteptăm să vedem fotografii sau clipuri video în care un astfel de iPhone de buget să fie pornit... poate în următoarele zile!

iPhone 5S

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×