Windows Phone 9 va fi programat de la zero, conform zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.140 ori
<b>Windows Phone 9 va fi programat de la zero, conform zvonurilor</b>Acum când Android și iOS domina scena zvonurilor de vară, e rândul ca și Microsoft să mai intre în ringul speculațiilor. Ieri vedeam un smart watch cu Windows 8 printre zvonuri, iar astăzi aflăm câteva detalii minore despre Windows Phone 9....

Acum când Android și iOS domina scena zvonurilor de vară, e rândul ca și Microsoft să mai intre în ringul speculațiilor. Ieri vedeam un smart watch cu Windows 8 printre zvonuri, iar astăzi aflăm câteva detalii minore despre Windows Phone 9.

Se pare că MS ar fi decis să o ia de la zero cu viitoarea platforma pentru mobile, deși cu un an în urma aflăm că Windows Phone 9 și Windows 9 vor reprezenta unificarea celor două platforme în una singură. Revenind la zvonul anterior, Microsoft ar fi creat o echipă specială pentru dezvoltarea viitorului Windows Phone.

Echipa s-ar ocupa de crearea unui nou design pentru Metro UI și trebuie să recunosc că ar fi șocant ca MS să renunțe la tile-uri deja. în ultimii ani Metro UI a fost exact ca un film neînțeles: lăudat de critici, dar deloc apreciat de public. Se vehiculează și o dată de lansare pentru Windows Phone 9: 2015. Asta înseamnă că mai avem măcar 3 actualizări majore pentru Windows Phone 8 în ciclul sau actual.
Va reuși Microsoft să vină cu un produs re-revolutionar?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×