Angry Birds Star Wars 2 anunțat oficial, sosește pe 19 septembrie cu figurine speciale (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.332 ori
<b>Angry Birds Star Wars 2 anunțat oficial, sosește pe 19 septembrie cu figurine speciale (Video)</b>Rovio a anunțat în sfârșit noul său Angry Birds Star Wars ieri, după câteva zile de teasing intens. E vorba despre Angry Birds Star Wars 2, care va sosi pe Android și iOS pe 19 septembrie, cu o mulțime de personaje noi. &nbsp; Jocul are parte de...

Rovio a anunțat în sfârșit noul său Angry Birds Star Wars ieri, după câteva zile de teasing intens. E vorba despre Angry Birds Star Wars 2, care va sosi pe Android și iOS pe 19 septembrie, cu o mulțime de personaje noi.

Jocul are parte de un teaser video mai jos și remarc faptul că posterul acestui titlu include personaje 3D mai arătoase decât până acum. Mă aștept ca grafică să fie mai evoluată, iar Rovio promite nu mai puțin de 30 de noi personaje disponibile pentru gameri. Din câte văd, Angry Birds Star Wars 2 va include personaje din Episode One al seriei Star Wars, dar probabil cea mai mare noutate o reprezintă Telepods.

Angry Birds Star Wars 2

Acestea sunt un soi de figurine care vor interacționa cu jocul de pe tableta sau telefon, probabil via NFC. Plasați jucăria lângă device și veți obține un nou personaj în joc, cu puteri speciale. Puteți alege și să fiți de partea lui Yoda, sau a forței întunecate, deci vom avea un gameplay pe cinste în noul Angry Birds Star Wars.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×