iPhone-ul se "prajeste" in timpul hackingului

Autor:  | Publicat în:  Apple 938 ori
<b>iPhone-ul se "prajeste" in timpul hackingului</b>Este de la sine inteles faptul ca atunci cand un utilizator isi hackuieste un terminal dotat cu baterie, el va trebui sa fie atent. Altfel, el va pati ca posesorul iPhone-ului din imaginea urmatoare: In timp ce incerca "metoda hardware" de hacking a...

Este de la sine inteles faptul ca atunci cand un utilizator isi hackuieste un terminal dotat cu baterie, el va trebui sa fie atent. Altfel, el va pati ca posesorul iPhone-ului din imaginea urmatoare:

In timp ce incerca "metoda hardware" de hacking a telefonului lansat de , un posesor nefericit de iPhone si-a scurcircuitat handsetul, care s-a incins si a inceput sa emita fum. Sa speram ca alte persoane care doresc sa isi hackuiasca iPhone-ul vor folosi acest exemplu pentru a nu risca sa isi piarda terminalul sau, in cel mai rau caz viata, sau sa sufere rani grave.

In timp ce posesorii de telefoane Nokia sunt raniti de exploziile bateriilor incorporate in aceste terminale, fanii iPhone se ranesc singuri, incercand sa scape de sub "tutela" abonamentelor AT&T. Operatorul ar trebui sa fie alarmat de faptul ca multi clienti ai sai doresc sa foloseasca serviciile altor operatori, riscand chiar sa isi distruga telefoanele in acest proces. Cealalta varianta ar fi ca utilizatorii unui astfel de handset care locuiesc in SUA, sa se mute in Europa beneficiind de serviciile operatorilor anuntati pentru lansarea oficiala iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×