iPhone Users' Conference Romania: impatimitii iPhone-ului se intrunesc pe 18 iulie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.256 ori
<b>iPhone Users' Conference Romania: impatimitii iPhone-ului se intrunesc pe 18 iulie</b>Daca esti un impatimit al handsetului produs de Apple, atunci trebuie sa fii prezent la Conferinta Utilizatorilor de iPhone, organizata de boio.ro. Evenimentul va avea loc sambata, in data de 18 iulie, la ora 13, iar participantii se vor reuni la Orange...

Daca esti un impatimit al handsetului produs de Apple, atunci trebuie sa fii prezent la Conferinta Utilizatorilor de iPhone, organizata de boio.ro. Evenimentul va avea loc sambata, in data de 18 iulie, la ora 13, iar participantii se vor reuni la Orange Concept Store, din Bucuresti.

Detalii despre acest event ne ofera celebrul Adrian Boioglu, sau "iPhone Man", cum il poreclisem noi acum ceva timp. Conferinta va avea 3 sectiuni principale: Developers' Keynotes, Q&A si Suport Tehnic pentru iPhone. Prima sectiune va gazdui cei mai tari developeri de softuri pentru iPhone din Romania, care isi vor spune povestile de succes, aplicatiile fiind detaliate. Printre vorbitori se va numara unul dintre oficialii Orange.

In cadrul sectiunii Q&A, developerii si reprezentantii Orange vor raspunde la intrebarile publicului, intr-o discutie despre iPhone si Apple, adaptata pietei romanesti. In cele din urma, cei care au probleme cu terminalul Apple isi vor gasi solutiile in cadrul sectiunii Suport Tehnic pentru iPhone. Puteti chiar aduce handsetul buclucas la acest eveniment, pentru a i se rezolva problema.

Evenimentul iPhone Users' Conference este organizat de boio.ro, avand ca partener media pe money.ro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×