Motorola P40 Play se afișează în randări 3D cu decupaj picătură în ecran și cameră duală în spate; Avem și un video

807 ori
<b>Motorola P40 Play se afișează în randări 3D cu decupaj picătură în ecran și cameră duală în spate; Avem și un video</b>Motorola One a fost unul dintre cele mai interesante telefoane de buget din ultimul an, iar acum deja ne pregătim de un succesor al său. În China modelele Motorola One inaugurate anul trecut apăreau sub numele de

Motorola One a fost unul dintre cele mai interesante telefoane de buget din ultimul an, iar acum deja ne pregătim de un succesor al său. În China modelele Motorola One inaugurate anul trecut apăreau sub numele de P30, P30 Play şi P30 Power, iar acest nou venit soseşte cu numele Motorola P40, dar va avea şi versiunea derivată Motorola P40 Play.

Motorola P40 Play

Deocamdată avem randări şi un clip video concept pentru acel model. Zvonuri recente au vorbit despre succesori care poartă numele de Motorola One Vision şi Motorola One Vision Power/Plus. Steve Hemmerstoffer, cunoscut şi ca @OnLeaks a preluat toate informaţiile scăpate şi le-a transformat în randări.

Motorola P40 Play

Avem un breton mic în ecranul cu aspect 19:9, dar muchii foarte groase pentru anul 2019. Motorola P40 Play va avea un ecran de 5.6 inch, deci mai mic decât panoul de 5.9 inch al predecesorului. Motorola ar trece şi la un corp din plastic de această dată, pentru a trage în jos preţul.

Motorola P40 Play

Motorola P40 Play are o cameră duală în spate, cu un senzor principal de 13 MP, care ar putea fi acelaşi de pe Motorola One. Apoi avem încă un senzor mai mic, imediat sub modulul camerei, iar zvonurile afirmă că este un senzor de adâncime de 2 megapixeli, găsit pe P30 Play. 

Tot în spate mai găsim bliţul LED şi cititorul de amprente. Terminalul are şi jack audio în zona superioară şi un difuzor în zona inferioară. Moto ar fi decis să înlocuiască portul USB Type-C de pe modelul din 2018 cu un conector microUSB. Sună clar a telefon de 200 de dolari, sau chiar sub.

Sursa mai scrie că handsetul cel nou ar putea avea procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, deşi nu este exclusă o versiune cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Android 9.0 Pie va fi preinstalat şi avem şi o baterie de 3000 mAh. Bizar să vezi un succesor cu atâtea downgrade-uri...

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×