iPhone XS Max vs. Galaxy Note 9 într-un test de viteză și performanță! A reușit Apple să rezolve problema multitasking-ului?

1.307 ori
<b>iPhone XS Max vs. Galaxy Note 9 într-un test de viteză și performanță! A reușit Apple să rezolve problema multitasking-ului?</b>După ani buni la rând în care Apple nu s-a obosit să pună prea mult RAM pe telefoanele sale, optând mai degrabă pentru artificii de optimizare, acum în 2018 avem parte de 4 GB RAM pe ambele terminale iPhone XS și iPhone XS Max, produse care

Ani la rând cei de la Apple au fost cam rezervați în a-și echipa iPhone-urile de pe piață cu cantități generoase de RAM, asta în vreme ce rivalii din lumea Android ajungeau și la 6 sau 8 GB RAM. Chiar și așa telefoanele se descurcau la fel de bine în testele de viteză și performanță, o singură problemă fiind managementul RAM acolo unde datorită optimizărilor ajungeam în situația în care unele aplicații din multitasking trebuiau reîncărcate după un anumit timp.

iPhone XS MAX vs Note 9

Pe seama unui test comparativ realizat de către SuperSAF între modelele iPhone XS Max și Samsung Galaxy Note 9 aflăm astăzi dacă Apple a reușit sau nu să rezolve problema multitasking-ului. Înainte însă trebuie menționat că youtuber-ul a avut la dispoziție un model Note 9 cu procesor Exynos 9810 și 6 GB RAM, respectiv un iPhone XS Max cu procesor Apple 12 Bionic și cei 4 GB RAM amintiți mai sus.

Vedem în primă fază testul benchmark GeekBench, acolo unde iPhone-ul obține scoruri superioare lui Note 9, atât la sub-testul single-core, cât și la cel multi-core, diferențele fiind de aproximativ 2000 puncte. Imediat după prezentarea acestor rezultate se trece la testul propriu-zis de viteză unde rând pe rând sunt deschise diverse aplicații și jocuri pentru a vedea care device încarcă titlurile mai rapid.

Din câte se poate remarca, Note 9 este puțin mai rapid la deschiderea aplicațiilor, dar atunci când vine vorba despre jocuri, iPhone XS Max iese învingător. În ultima parte a clipului vedem câte dintre aplicațiile și jocurile rulate au rămas deschise în multitasking, rezultatele fiind surprinzătoare aici. Vedem cum ultimele 6 jocuri au rămas deschise și youtuber-ul ne amintește că pe aici iPhone-ul începea să aibă probleme.

Totuși, datorită creșterii RAM-ului nu se mai ajunge la situația în care iPhone-ul trebuie să reîncarce restul de aplicații și jocuri deschise în multitasking. Interesant este faptul că Note 9 ajunge să reîncarce primele 3 aplicații care au fost deschise inițial, asta în vreme ce iPhone-ul nu are nici o problemă la acest capitol. 

Iată că Apple a reușit de această dată să rezolve problema multitasking-ului, un lucru bun de luat în seamă de către heavy-userii care aveau în plan achiziția telefonului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×