iPhone XS şi iPhone XS Max se vând bine, ar putea aduce noi recorduri pentru Apple; Iată câteva cifre

1.072 ori
<b>iPhone XS şi iPhone XS Max se vând bine, ar putea aduce noi recorduri pentru Apple; Iată câteva cifre</b>Potrivit unor informații ajunse online pe acest final de săptămână se pare că noile modele iPhone XS și iPhone XS Max se vând chiar bine, atât de bine încât ar putea aduce noi recorduri pentru compania gigant ce își are sediul în Cupertino

Se pare că analiştii s-au înşelat din nou. După un 2017 şi început de 2018 în care tot auzisem că iPhone X se vinde slab, s-a dovedit a fi cel mai mare hit din ultimul an. Au prezis vânzări slabe şi pentru iPhone XS, dar nici acum nu au nimerit-o. Aflaţi de ce mai jos.

Informaţiile pe care le avem provin de la Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), care au partajat date, ce indică faptul că iPhone XS şi iPhone XS Max au atins o cotă de 8% fiecare din vânzările de iPhone-uri din SUA. iPhone X are 14% din total, iar iPhone 8 şi 8 Plus au 16%, respectiv 17%. Împreună cele două iPhone-uri noi ajung la aproape 20% după ce au fost disponibile doar 10 zile din întregul trimestru pe care s-a făcut calculul. Aici e de fapt performanta impresionantă.

Şi asta în ciuda faptului că iPhone XS e leit iPhone X, iar iPhone XS Max poate fi prea mare pentru o persoană care vine de la un iPhone SE sau iPhone 7 sa zicem. Analiştii afirmă că iPhone XS şi XS Max se descurcă cel puţin la fel de bine ca generaţia iPhone 8 la vânzări. Asta deşi preţurile lor sunt cele mai mari de până acum. Studiul CIRP este bazat pe 500 de clienţi Apple din State, care au cumpărat cel puţin un iPhone, Mac, iPad, Apple Watch în intervalul iulie - septembrie din 2018.

Aşteptăm un studiu mai larg şi eventual cifre oficiale, dar cred că le vedem de abia prin 2019... Între timp Apple a confirmat o lansare pentru 30 octombrie, când probabil scoate la lumină noile iPad-uri. Mai jos aveți și link-uri către prețurile actualizate ale noilor modele iPhone:

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×