iPod touch mini, o realitate? Apple scapa pe web un display touch de 3x3 cm

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.309 ori
<b>iPod touch mini, o realitate? Apple scapa pe web un display touch de 3x3 cm</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un panou touch cu suport multitouch, al unui ecran minuscul ce va fi folosit pe un produs misterios Apple. Daca aceasta componenta este reala, e posibil sa avem de-a face cu un iPod touch mini sau un iPod touch...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un panou touch cu suport multitouch, al unui ecran minuscul ce va fi folosit pe un produs misterios Apple. Daca aceasta componenta este reala, e posibil sa avem de-a face cu un iPod touch mini sau un iPod touch nano.

Display-ul in cauza masoara 3x3 cm, iar imaginea sa a fost postata pe web de catre site-ul taiwanez Apple.pro. Suntem curiosi daca acest iPod nano nou se va materializa si in primul rand, daca el va rula iOS 4 sau nu. Evident, e posibil sa avem de-a face cu un fals, dar daca ecranul este real, playerul portabil rezultat ar putea arata astfel:

iPod touch mini, o realitate? Apple scapa pe web un display touch de 3x3 cm

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×