Iran spanzura un vanzator de electronice pentru spionaj in favoarea Israelului

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.422 ori
<b>Iran spanzura un vanzator de electronice pentru spionaj in favoarea Israelului</b>Iranul a executat un vanzator de produse electronice, dupa ce a descoperit ca acesta a transmis informatii despre programul sau nuclear serviciilor secrete israeliene, Mossad. Barbatul a fost condamnat la moarte prin spanzurare in data de 30 iunie, iar...

Iranul a executat un vanzator de produse electronice, dupa ce a descoperit ca acesta a transmis informatii despre programul sau nuclear serviciilor secrete israeliene, Mossad. Barbatul a fost condamnat la moarte prin spanzurare in data de 30 iunie, iar sentinta a fost pusa in aplicare pe 17 noiembrie.

Ministrul de externe al Israelului a refuzat sa comenteze pe seama acestei decizii, in vreme ce oficialii iranieni declara ca executia este un avertisment pentru serviciile secrete rivale. Un citat al lui Ahstari, barbatul executat merita retinut: "Inamicul nu ne va ataca din aer, sau de pe mare, dar va patrunde cu usurinta prin sistemele de comunicatii".

Mesajul a fost transmis prin televiziunea iraniana, sub forma de ultime declaratii ale presupusului tradator, care isi cerea scuze natiunii pentru faptele sale. Acesta este primul incident de acest gen din 2000 si pana azi, spionajul pro-israelian fiind o problema cu care Iranul nu s-a mai confruntat de ceva timp. Si asta pe fondul faptului ca Israelul a lansat in acest an un satelit avansat de spionaj, care poate functona si noaptea si pe vreme innorata plus un avion de spionaj, numit Eitam.

Sursa: Cellular-news.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×