Iron Man 2: tehnologia de varf, pe scurt (Video)

1.479 ori
<b>Iron Man 2: tehnologia de varf, pe scurt (Video)</b>Pentru pasionatii de tehnologie, un film ca Iron Man 2 sau Transformers nu reprezinta doar o pelicula, ci o metoda de a arunca o privire catre viitorul tehnologiilor moderne. Iata ca gadgeturile din Iron Man 2 nu sunt nici pe departe atat de futuriste pe...

Pentru pasionatii de tehnologie, un film ca Iron Man 2 sau Transformers nu reprezinta doar o pelicula, ci o metoda de a arunca o privire catre viitorul tehnologiilor moderne. Iata ca gadgeturile din Iron Man 2 nu sunt nici pe departe atat de futuriste pe cat ati crede, ele fiind chiar la indemana in ziua de azi, poate nu chiar sub forme atat de rafinate ca in urmatorul clip:

O "masa tehnologizata cu ecran touch"? Microsoft Surface... si in curand si un gadget similar de la Sony. Interesant este ca ecranul capacitiv touch suporta atingerea lui Stark (Downey Jr.) cu manusi de box. Apoi, observam acel foarte original terminal gen smartphone, extrem de subtire si cu un ecran generos. Unii comentatori de pe Engadget afirma ca ar fi vorba de fapt de HTC EVO 4G, altii the Droid Incredible.

Dumneavoastra ce parere aveti? Cat de departe suntem de aceste inventii si mai ales, pe cand astfel de interfate intuitive pe toate terminalele din jurul nostru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×