Chitara din telefoane mobile, o super inventie de geek rocker (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.070 ori
<b>Chitara din telefoane mobile, o super inventie de geek rocker (Video)</b>Dupa ce am vazut geniala aplicatie Ocarina in actiune pe iPhone, orchestre care canta la iPhone si un pianist indragostit de iPad, sa vedem ce poate Android la capitolul muzica. Genialul developer Steffest a creat o aplicatie muzicala, in variante cu...

Dupa ce am vazut geniala aplicatie Ocarina in actiune pe iPhone, orchestre care canta la iPhone si un pianist indragostit de iPad, sa vedem ce poate Android la capitolul muzica. Genialul developer Steffest a creat o aplicatie muzicala, in variante cu suport pentru 3 platforme (Android, iPhone si Windows Mobile), construind si un soi de chitara formata din telefoane ce ruleaza respectivul soft.

Inventivul geek a folosit 5 terminale mobile care ruleaza aplicatia in cauza, atasandu-le unei bucati de lemn si incorporand in bizara "chitara" si un difuzor alimentat de baterie. Unele dintre handseturi ruleaza Android, iar in tandem terminalele pot fi folosite pe post de instrument muzical, datorita ecranului lor touch care afiseaza notele/corzile necesare.

Iata si respectiva "chitara" in actiune, in clipul de mai jos, cu mentiunea ca exista unele probleme cu delay-ul sunetului, dar per total ideea este geniala. Inventia va fi prezentata oficial la MobileCampBrussels, sub numele de "The Phone Guitar".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×