iTreabă azi la 20.00? N-ai, pentru că se lansează iPad 3/iPad HD! :)

Autor:  | Publicat în:  Apple 828 ori
<b>iTreabă azi la 20.00? N-ai, pentru că se lansează iPad 3/iPad HD! :)</b>Azi iTreabă la ora 20.00 și anume să fii cu ochii pe live blogging-ul Mobilissimo.ro de la evenimentul de lansare pentru iPad 3/iPad HD, care va avea loc în San Francisco. Ne vom folosi de fluxurile informaționale puse la dispoziție de colegii de la...

Azi iTreabă la ora 20.00 și anume să fii cu ochii pe live blogging-ul Mobilissimo.ro de la evenimentul de lansare pentru iPad 3/iPad HD, care va avea loc în San Francisco. Ne vom folosi de fluxurile informaționale puse la dispoziție de colegii de la Engadget/The Verge pentru a vă furniza pas cu pas detalii de la conferința Apple.

Ea are loc începând cu ora României 20:00 în Centrul de Arte Yerba Buena din San Francisco, iar pe scenă va urca Tim Cook, actualul CEO Apple. Ne așteptăm aici la un terminal cu ecran Retina Display, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, diagonală de 9.7 inch, 16/32/64 GB memorie internă, camera de 5 sau 8 megapixeli, procesor Apple A5 evoluat sau chiar Apple A6, plus conectivitate LTE, dacă e posibil. Sunt sigur că vom vedea și câteva aplicații HD interesante, poate și un nou Apple TV și probabil și câteva accesorii "Smart" pentru noua tableta.

în concluzie, undeva între cină și episodul de azi din "Two and a Half Men" ar fi cazul să intrați pe Mobilissimo.ro să vedeți ce poate nouă tableta Apple. și asta mai ales pentru că astfel veți afla și prețurile și poate și data de lansare pentru Europa!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×