Telefonul Lenovo P960 ofera securitate pe baza de amprente

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.439 ori
<b>Telefonul Lenovo P960 ofera securitate pe baza de amprente</b>Lenovo a lansat recent un nou telefon mobil, modelul P960, care nu impresioneaza cu lista sa de specificatii, dovedindu-se un handset de nivel mediu. Avem de-a face cu un terminal dual-band GSM/GPRS cu o camera de 1.3 megapixeli, display touchscreen de...

Lenovo a lansat recent un nou telefon mobil, modelul P960, care nu impresioneaza cu lista sa de specificatii, dovedindu-se un handset de nivel mediu.

Avem de-a face cu un terminal dual-band GSM/GPRS cu o camera de 1.3 megapixeli, display touchscreen de 2.8 inchi si slot pentru carduri microSD. Ceea ce separa P960 de alte telefoane similare este sistemul de securitate pe baza de amprente, care apartine celor de la Atrua Technologies. Tehnologia este folosita pentru a proteja datele personale ale utilizatorului, cum sunt mesajele text, lista de apeluri efectuate si primite sau agenda.

Suntem dezamagiti ca Lenovo nu a inclus pe acest terminal si suport pentru conectivitate 3G sau macar WiFi. Daca tot se doreste protejarea datelor personale, am putea accesa o gama mai variata de continuturi decat cele disponibile prin intermediul unei conexiuni GPRS. Pretul lui P960 nu este cunoscut inca, dupa cum nu este nici tara in care acesta va fi disponibil. Speram sa vedem in curand si o versiune 3G a terminalului pe piata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×