Windows 7 pe telefon?! Da, doar prin ITG, creatorul lui Windows XP Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.603 ori
<b>Windows 7 pe telefon?! Da, doar prin ITG, creatorul lui Windows XP Phone (Video)</b>Dacă un telefon cu Windows XP la bord ni se părea o realizare cu un an în urmă, iată că aceeași companie responsabilă cu această ispravă ne surprinde din nou. Este vorba despre firma chineză ITG, care a creat acum un smartphone ce rulează...

Dacă un telefon cu Windows XP la bord ni se părea o realizare cu un an în urmă, iată că aceeași companie responsabilă cu această ispravă ne surprinde din nou. Este vorba despre firma chineză ITG, care a creat acum un smartphone ce rulează Windows 7.

în vreme ce xpPhone nu a ajuns pe piață încă și nici nu am mai auzit nimic despre el de luni bune, Win7Phone (nume deloc inspirat) pare a avea mai multe șanse de a sosi în magazine. Ne întrebăm totuși dacă ITG a plătit pentru licența OS-ului și dacă Microsoft va permite lansarea acestui handset, care ar concura direct cu terminalele Windows Phone 7.

Puteți urmări telefonul în acțiune aici, cu mențiunea că dimensiunile sale exagerate amintesc mai degrabă de un tablet, decât de un smartphone:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×