Următorul telefon Nexus ar putea debuta În preajma Halloweenului, sub numele de Nexus X

775 ori
<b>Următorul telefon Nexus ar putea debuta În preajma Halloweenului, sub numele de Nexus X</b>Despre Nexus 6 se vorbește mult mai rar decât despre tableta HTC Nexus și totuși viitorul smartphone cu Android L apare din când în când pe web, sub formă de informații. Azi descoperim că terminalul va avea numele de cod XT1100 și că ar putea...

Despre Nexus 6 se vorbește mult mai rar decât despre tableta HTC Nexus și totuși viitorul smartphone cu Android L apare din când în când pe web, sub formă de informații. Azi descoperim că terminalul va avea numele de cod XT1100 și că ar putea fi cunoscut comercial drept Nexus X.

Noul venit va fi produs de către Motorola și ar putea avea un display de 5.9 inch. E foarte posibil ca Google să evite numele Nexus 6, din cauza unor probleme de copyright. Deja numele Android și numele Nexus provoacă probleme cu cărțile SF ale autorului Philip K. Dick, iar cea mai celebră carte a sa, "Do Androids Dream of Electric Sheep" include roboți numiți Nexus 6. Astfel Google ar forța notă dacă și-ar numi noul handset în acest mod.

Firma americană ar plănui o lansare în perioada Halloween-ului, pentru acest Nexus X misterios. Telefonul va sosi fără tam-tam și fără un eveniment oficial, printr-o lansare secretă precum cea de anul trecut. Nexus X va fi bazat pe Moto S, având un display Quad HD De 5.9 inch, procesor Snapdragon 805 de 2.7 GHz, camera de 13 MP cu OIS și o cameră frontală de 2.1 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×