Produse evoMAG.ro

Vesti proaste pentru posesorii de Samsung Galaxy S: inca o amanare a update-ului Android 2.2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.266 ori
<b>Vesti proaste pentru posesorii de Samsung Galaxy S: inca o amanare a update-ului Android 2.2</b>Pana si unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri ale momentului poate fi tras in jos de aspectul software, lucru dovedit recent de Samsung Galaxy S. Analizat de noi intr-o recenzie detaliata, acest handset ruleaza Android 2.1 deocamdata si iata ca...

Pana si unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri ale momentului poate fi tras in jos de aspectul software, lucru dovedit recent de Samsung Galaxy S. Analizat de noi intr-o recenzie detaliata, acest handset ruleaza Android 2.1 deocamdata si iata ca update-ul la versiunea 2.2 a fost amanat DIN NOU.

De abia in octombrie vor beneficia posesorii lui Galaxy S de Froyo, in ciuda faptului ca fusese anuntat oficial ca Android 2.2 va sosi in septembrie pe toate terminalele de acest gen. Vestea proasta si-a facut aparitia initial pe pagina de Facebook Samsung Mobile din Spania, fiind apoi confirmata de catre contul de Twitter al celor de la Samsung India.

Exista oricand varianta unui ROM customizat, Froyo fiind scapat in varianta pentru Galaxy S inca din luna iulie, astfel ca daca tineti neaparat, puteti rula OS-ul chiar si acum (cu anumite riscuri).

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×