Jailbreak pentru iOS 4.2.1, acum disponibil (untethered), lansat cu probleme de GreenPoisOn

Autor:  | Publicat în:  iOS 1.563 ori
<b>Jailbreak pentru iOS 4.2.1, acum disponibil (untethered), lansat cu probleme de GreenPoisOn</b>Probabil și din cauza "reclamei" care i se face, hackerul GreenPoisOn are probleme cu noul său jailbreak, cel pentru iOS 4.2.1. Acest jailbreak untethered este disponibil acum în prag de lansare de iOS 4.3 și suportă magazinul de aplicații third...

Probabil și din cauza "reclamei" care i se face, hackerul GreenPoisOn are probleme cu noul său jailbreak, cel pentru iOS 4.2.1. Acest jailbreak untethered este disponibil acum în prag de lansare de iOS 4.3 și suportă magazinul de aplicații third party Cydia fără probleme.

Deocamdată, după cum o să constatați aruncând o privire aici, site-ul dezvoltatorului are ceva probleme, probabil din cauza traficului. Dacă nu ați făcut încă jailbreak la iPhone și folosiți iOS 4.2.1, vă recomandăm precauție și să citiți întâi ce au avut ceilalți utilizatori de spus în legătură cu acest software.

Dacă l-ați încercat, secțiunea Comentarii vă stă la dispoziție mai jos, pentru a ne informa despre modul în care funcționează jailbreak-ul și eventualele buguri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×