Symbian primește actualizarea de software 1.1 astăzi; Nokia N8, C7 și C6-01 upgradate

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.840 ori
<b>Symbian primește actualizarea de software 1.1 astăzi; Nokia N8, C7 și C6-01 upgradate</b>Dacă ați avut probleme sau nemulțumiri cu versiunile de Symbian de pe Nokia N8, C7 și C6-01, ele vor fi rezolvate astăzi în mare parte prin intermediul unei actualizări de software, în versiunea 1.1. Majoritatea îmbunătățirilor aduse de acest...

Dacă ați avut probleme sau nemulțumiri cu versiunile de Symbian de pe Nokia N8, C7 și C6-01, ele vor fi rezolvate astăzi în mare parte prin intermediul unei actualizări de software, în versiunea 1.1. Majoritatea îmbunătățirilor aduse de acest pachet software nu sunt vizibile, dar se vor simți, în special în modul de funcționare a sistemului.

Actualizarea în versiunea 1.1 pentru Symbian aduce îmbunătățiri de stabilitate, bug fix-uri și următoarele modificări:

1. Puteți accepta direct din invitațiile de pe email cererile de meeting-uri
2. Integrarea hărților este prezentă în email, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vizualiza harta locației unde va avea loc întâlnirea programată, dacă adresa este menționată într-o invitație de pe mail (în Câmpul Locație).
3. O secțiune specială pentru utilizatorii N8:

a. Aceștia au la dispoziție noul Quick Office 6.4, cu suport pentru editare și zoom în/out în documente Word
b. 3 jocuri de calitate preinstalate pe noile terminale: NFS Shift, Real Golf și Galaxy on Fire. NFS Shift este înlocuit cu Asphalt 5 în unele țări.

Actualii utilizatori de N8 vor putea descărca gratuit aceste titluri din Ovi Suite și Ovi Store. Actualizarea va fi disponibilă prin funcția Software Update, direct pe terminalul mobil sau via Ovi Suite. Pachetul software va avea destul de mulți MB, astfel că se recomandă utilizarea unei conexiuni WiFi sau preferabil Ovi Suite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×