Jailbreak pentru iPad 2, la doar câteva zile după lansare!

1.654 ori
<b>Jailbreak pentru iPad 2, la doar câteva zile după lansare!</b>Nici nu s-a lansat bine tableta iPad 2, că deja hackerii sunt la treabă și au anunțat crearea unui jailbreak pentru acest terminal. Creditele merg la hackerul comex, care a realizat primul jailbreak pentru iPad 2 și afirma chiar că putea să îl...

Nici nu s-a lansat bine tableta iPad 2, că deja hackerii sunt la treabă și au anunțat crearea unui jailbreak pentru acest terminal. Creditele merg la hackerul comex, care a realizat primul jailbreak pentru iPad 2 și afirma chiar că putea să îl lanseze cu ceva timp în urmă.

Hackul permite posesorilor de iPad 2 să ruleze aplicații third party pe tableta, după cum arăta și screenshotul de mai sus, ce prezintă Cydia pe gadgetul Apple. Trebuie să remarcăm faptul că hackerul comex nu a atins vreodată un iPad 2 în timp ce realiza jailbreak-ul, el bazându-se strict pe iOS 4.3 și căutând un exploit în acest OS.

Deocamdată softul nu este disponibil pentru publicul larg, dar comex a promis o versiune fără buguri în curând, probabil gata până la finalul săptămânii, dacă ar fi să speculăm. Odată ce iPad 2 va trece prin jailbreak, Cydia vă va sta la dispoziție pentru a instala aplicații neoficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×