Telefonul dual display Kyocera Echo se lansează pe 17 aprilie

1.603 ori
<b>Telefonul dual display Kyocera Echo se lansează pe 17 aprilie</b>Criticat de mulți și intrigând numeroși pasionați de Android, telefonul cu 2 ecrane Kyocera Echo urmează să fie lansat pe 17 aprilie. Debutul său va avea loc în SUA, prin intermediul operatorului local Sprint și sperăm că terminalul și-a...

Criticat de mulți și intrigând numeroși pasionați de Android, telefonul cu 2 ecrane Kyocera Echo urmează să fie lansat pe 17 aprilie. Debutul său va avea loc în SUA, prin intermediul operatorului local Sprint și sperăm că terminalul și-a rezolvat toate problemele despre care s-a discutat în ultima vreme.

Atunci când a fost testat la showurile tech, handsetul se confrunta cu buguri de software, probleme ale celor două ecrane și o durată scăzută a vieții bateriei. Vă reamintim că acesta este un model de telefon Android, cu două ecrane LCD de 3.5 inch, un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32GB și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video 720p.

Dacă acest handset va înlocui sau nu un Nintendo DS, mai ales că are prețul de doar 199 de dolari, rămâne de văzut...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×