Primul telefon Tizen OS, Z9005 apare intr-un clip hands on (Video)

1.602 ori
<b>Primul telefon Tizen OS, Z9005 apare intr-un clip hands on (Video)</b>Z9005 este un telefon cu Tizen OS și specificații high end care are dotări în comun cu Galaxy S III și a fost subiect de știri și zvonuri de câteva ori până acum. Putem arunca o privire asupra acestui model în acțiune în clipul hands on de...

Z9005 este un telefon cu Tizen OS și specificații high end care are dotări în comun cu Galaxy S III și a fost subiect de știri și zvonuri de câteva ori până acum. Putem arunca o privire asupra acestui model în acțiune în clipul hands on de mai jos.

La prima vedere Tizen OS aduce destul de mult cu Android + TouchWiz, iar iconurile amintesc de apusul OS MeeGo de la Nokia. La urma urmei Intel a preluat partea sa din MeeGo pentru a crea Tizen cu Samsung. Terminalul este ținut într-o carcasă prototip care îi ascunde designul, deci probabil nu e finisat încă. în schimb, platforma software pare acum mai șlefuită decât în precedentele leakuri.

OS-ul este Tizen 2.2.0, iar lookul iconurilor și meniurilor pare un fel de hibrid între Android și MeeGo, fiind cu siguranță mai arătos decât pe Windows Phone și cu mult mai plat decât pe Android. Interfața camerei e aproape identică cu cea de pe Android, mai ales in zona de optiuni si efecte și am remarcat și un soi de sistem de multitasking spre finalul clipului.

Va reuși Tizen OS să depășească succesul lui Bada OS?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×