JerryRigEverything zgârie ecranul cu scanner de amprente de pe Vivo X20 Plus UD; Aflăm dacă mai funcţionează după (Video)

1.825 ori
<b>JerryRigEverything zgârie ecranul cu scanner de amprente de pe Vivo X20 Plus UD; Aflăm dacă mai funcţionează după (Video)</b>Compania chineză Vivo a pornit cu dreptul anul 2018, asta pentru că a fost prima companie de pe piață ce a prezentat un smartphone comercial care se livrează cu scanner de amprente integrat în ecran. Dispozitivul se numește X20 Plus UD

Probabil vă întrebaţi cât de eficient este scannerul de amprente integrat în ecranul telefonilui Vivo X20 Plus UD. Ei bine JerryRigEverything a dus această întrebare la un nou nivel şi anume: cât de bine mai funcţionează când ecranul este zgâriat sau chiar spart. Ce a ieşit din testele sale aflaţi mai jos.

Vivo X20 Plus UD este primul smartphone de pe piaţă care vine cu scanner de amprente integrat în panoul ecranului. Premiera a avut loc luna trecută, iar terminalul este o versiune derivată a deja existentului Vivo X20 Plus, phablet cu dotări high midrange. La testele standard ale lui Jerry, ecranul s-a zgâriat la nivelul 6 din 9, precum majoritatea flagship-urilor din 2017.

Am remarcat şi că atunci când te uiţi cu atenţie la zona inferioară a ecranului, poţi vedea senzorul pentru amprente cu forma sa dreptunghiulară, plasat cam acolo unde ar fi un buton Home clasic. La testul cu bricheta, ecranul a rezistat aproape 30 de secunde la flacără şi pixeli nu şi-au mai revenit. La testul de îndoire, terminalul se cam îndoaie la o apăsare extremă a lui Jerry, dar nu cedează şi rămâne funcţional.

Marea probă a fost totuşi momentul când ecranul a fost spart şi crăpat cu un vârf ascuţit. Panoul începe să afişeze dungi verzi şi ca atare nu mai este funcţional, deci nu se ştie dacă mai merge scannerul de amprente sau nu. Aparent crăparea ecranului începe de la zona senzorului respectiv, deşi Jerry nu e 100% sigur de asta şi va trebui să mai testeze (distrugă) câteva unităţi. Acea zonă ar fi punctul vulnerabil al display-ului.

Măcar handset-ul trece testele standard cu brio...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×