Samsung Galaxy Xcover 5 apare în fotografii reale, cu blitz LED triplu în spate

4.837 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 5 apare în fotografii reale, cu blitz LED triplu în spate</b>Deși speram ca viitorul smartphone rugged Samsung care să își facă apariția în leak-uri să fie mai degrabă Galaxy S9 Active, iată că ne mulțumim pentru moment doar cu scăpări asociate unui model de buget intitulat Samsung Galaxy Xcover 5

Dacă unele companii implementează camerele triple pe telefoane, altele recurg la 5 camere cu senzori rotativi, ei bine unele preferă să pluseze la blitz. Samsung nu e străină de experimentele cu blitz-uri Xenon pe cameraphone-urile sale, iar acum trece la un blitz LED triplu pe Samsung Galaxy Xcover 5, proaspăt scăpat în fotografii reale.

Samsung Galaxy Xcover 5

Mărturisesc că dacă era un telefon rugged la care mă aşteptam să scape, acela era mai degrabă Galaxy S9 Active. Cumva acest Xcover apare totuşi în locul său. Scăpările sunt confirmate şi partajate de către respectatul leakster Roland Quandt. Acest telefon ultrarezistent are o carcasă ranforsată contra şocurilor, vibraţiilor, apei, prafului şi intemperiilor.

Samsung Galaxy Xcover 5

Mă gândesc că blitzul triplu LED va fi mai degrabă folosit ca o lanternă foarte puternică în sălbăticie decât pentru a face fotografii luminoase noaptea. Acest handset vine cu certificare IP68 şi MIL-STD-810G. Observăm şi că are baterie înlăturabilă, ceva ce nu am mai văzut de multă vreme la Samsung. Aflăm că ecranul său touch va putea fi folosit cu mănuşi. Nu avem specificaţii încă, dar putem specula.

Aflaţi că Xcover 4 venea în aprilie anul trecut, cu un ecran de 5 inch HD, cameră de 13 MP, 2 GB RAM şi procesor Exynos 7570. E clar cazul de upgrade, la un ecran mai mare, cu rezoluţie Full HD, 3 GB RAM, procesor Exynos nou şi o cameră mai bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×