Informatii proaspete despre telefonul Motorola MotoZine ZN5

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.448 ori
<b>Informatii proaspete despre telefonul Motorola MotoZine ZN5</b>Primim vesti despre telefonul Motorola MotoZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli, prin intermediul celor de la Unwired View. Sa fie terminalul salvarea companiei americane? Imaginea de mai sus este prima de o asemenea calitate disponibila pe un...

Primim vesti despre telefonul Motorola MotoZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli, prin intermediul celor de la Unwired View. Sa fie terminalul salvarea companiei americane?

Imaginea de mai sus este prima de o asemenea calitate disponibila pe un forum din China, iar Zine ZN5 pare a fi un handset slim de tip candybar. Camera este principalul sau atuu, fiind dotata cu zoom optic de 3x si un senzor CMOS Kodak. De asemenea, terminalul nu va suporta conectivitate 3G, ci doar 2.5G GSM/GPRS si va rula sistemul de operare Montavista Linux 2.6.1.

Procesorul lui MotoZine ZN5 este un Freescale SCM-A11, iar pe lista de specificatii regasim si un display QVGA cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, Bluetooth 2.0 cu EDR, keypad de tip Morph si suport pentru playback in formatul video MPEG4. Gizmos.es afirma si ca telefonul va fi dotat cu un jack pentru casti de 3.5mm, capacitate de inregistrare video in format MPEG4 si TV-Out. Practic, acest telefon este un Motorola MotoROKR E8, cu o camera mai performanta si un display mai mare.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×