Informatii proaspete despre telefonul Motorola MotoZine ZN5

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.437 ori
<b>Informatii proaspete despre telefonul Motorola MotoZine ZN5</b>Primim vesti despre telefonul Motorola MotoZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli, prin intermediul celor de la Unwired View. Sa fie terminalul salvarea companiei americane? Imaginea de mai sus este prima de o asemenea calitate disponibila pe un...

Primim vesti despre telefonul Motorola MotoZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli, prin intermediul celor de la Unwired View. Sa fie terminalul salvarea companiei americane?

Imaginea de mai sus este prima de o asemenea calitate disponibila pe un forum din China, iar Zine ZN5 pare a fi un handset slim de tip candybar. Camera este principalul sau atuu, fiind dotata cu zoom optic de 3x si un senzor CMOS Kodak. De asemenea, terminalul nu va suporta conectivitate 3G, ci doar 2.5G GSM/GPRS si va rula sistemul de operare Montavista Linux 2.6.1.

Procesorul lui MotoZine ZN5 este un Freescale SCM-A11, iar pe lista de specificatii regasim si un display QVGA cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, Bluetooth 2.0 cu EDR, keypad de tip Morph si suport pentru playback in formatul video MPEG4. Gizmos.es afirma si ca telefonul va fi dotat cu un jack pentru casti de 3.5mm, capacitate de inregistrare video in format MPEG4 si TV-Out. Practic, acest telefon este un Motorola MotoROKR E8, cu o camera mai performanta si un display mai mare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×