Joe Belfiore, oficialul Microsoft care se ocupă de Windows foloseşte un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 844 ori
<b>Joe Belfiore, oficialul Microsoft care se ocupă de Windows foloseşte un iPhone</b>Dacă Steve Wozniak, cofondator Apple nu vedea nici o problemă &icirc;n a cumpăra un model Windows Phone, atunci nu ne miră să aflăm că şi Joe Belfiore, oficialul Microsoft care se ocupă de Windows foloseşte un iPhone. Plecat &icirc;ntr-o...

Dacă Steve Wozniak, cofondator Apple nu vedea nici o problemă în a cumpăra un model Windows Phone, atunci nu ne miră să aflăm că şi Joe Belfiore, oficialul Microsoft care se ocupă de Windows foloseşte un iPhone. Plecat într-o vacanţă prelungită, Belfiore a postat un tweet de pe un handset Apple, provocând valuri pe Internet.

Se cunoaşte că nu mai suntem în epoca în care Steve Ballmer conducea Microsoft (între 2000 şi 2014), perioada în care angajaţii îşi ascundeau modelele iPhone de şeful lor. Belfiore a explicat recent de ce e chiar un lucru bun că foloseşte un iPhone. Omul care are în grijă Windows şi varianta mobilă de OS afirma că e foarte important ca el să înţeleagă produse ca iPhone şi telefoane Android, care sunt folosite mult de către posesorii de PC-uri de pe glob.

Pentru a înţelege o tehnologie, trebuie să o foloseşti zilnic, afirma acelaşi oficial. Mai mult decât atât, Belfiore declara că "ar trebui să fie nebun să nu folosească un iPhone", iar cu această ocazie aflăm că mai e şi posesor de MacBook, un device Nexus şi alte câteva electronice non Microsoft. Având în vedere cât de bine realizat e Office pentru iOS şi Android se vede că angajaţii Microsoft au petrecut mult timp pe device-uri cu acele OS-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×