Top 10 smartphone-uri cu prețuri cuprinse Între 700 și 1.200 lei, recomandate pentru Black Friday 2014

4.105 ori
<b>Top 10 smartphone-uri cu prețuri cuprinse Între 700 și 1.200 lei, recomandate pentru Black Friday 2014</b>Iată-ne ajunși acum la cel de-al 3-lea top cu recomandări de device-uri pentru Black Friday 2014, top ce conține 10 smartphone-uri afișate în mod aleator ce au prețuri cuprinse între 700 și 1.200 lei, acestea fiind încadrate astfel atât în...

Iată-ne ajunși acum la cel de-al 3-lea top cu recomandări de device-uri pentru Black Friday 2014, top ce conține 10 smartphone-uri afișate în mod aleator ce au prețuri cuprinse între 700 și 1.200 lei, acestea fiind încadrate astfel atât în categoria mid-range din punct de vedere al prețului, cât și din punct de vedere al dotărilor pe care le aduc.

  1. Motorola Moto G (2014)

Deși terminalele Motorola nu au ajuns la noi în țară pe cale oficială, retailerii de pe piață listează o serie de astfel de smartphone-uri la prețuri foarte bune văzute prin prisma specificațiilor tehnice. Un astfel de exemplu este și Moto G (2014), device cu display IPS HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, dual-SIM, o cameră foto de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Cel mai mic preț - 835 lei - SensoDays.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - QuickMobile.ro - MarketOnline.ro - SensoDays.ro - Clickshop.ro - Cel.ro

  1. Asus ZenFone 5 A500KL

Asus ZenFone 5 A500KL

Un alt device care oferă specificații foarte bune pentru prețul la care este listat în magazine este și Asus ZenFone 5 în versiunea cu tehnologie 4G LTE. Acesta dispune de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400, 1 sau 2 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB memorie internă și o cameră foto de 8 megapixeli. Cel mai mic preț - 979 lei - evoMAG.ro.

Magazine:  Cel.ro - QuickMobile.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro (2 GB RAM) - ClickShop.ro

  1. LG G2 Mini

LG G2 Mini

Urmând rețeta de succes a lui LG G2, varianta sa Mini cu display de 4.7 inch poate fi considerată o soluție foarte atractivă din punct de vedere al design-ului, cât și al prețului, acest terminal fiind destinat pentru funcții de social networking și fotografie ocazională. LG G2 Mini costă acum doar 799 lei prin intermediul eMAG.ro.

Magazine: eMAG.ro - QuickMobile.ro - evoMAG.ro - Cel.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro - MarketOnline.ro

  1. Lenovo A859

Lenovo A859

O serie de noi terminale ce au poposit de curând oficial și la noi pe piață sunt smartphone-urile de buget Lenovo, modele printre care îl regăsim și pe Lenovo A859, device dual-SIM cu display HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED și baterie de 2.250 mAh. Cel mai mic preț - 858 lei prin eMAG.ro.

Magazine:eMAG.ro -  evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - SensoDays.ro

  1. Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note

Probabil Xiaomi Redmi Note este un nume cunoscut de aproape toți pasionații de tehnologie, acest model ajungând popular datorită prețului său relativ mic pentru un phablet de 5.5 inch care aduce dotări mid-range. Acesta oferă un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă, dual-SIM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. Cel mai mic preț la care poate fi regăsit Xiaomi Redmi Note este de 889 lei prin magazinul online Cel.ro.

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro

  1. Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

O altă intrare în topul nostru de astăzi este și Huawei Ascend G6, device ce păstrează elemente de design ale modelului Ascend P6, dar care aduce în același timp și specificații bune pentru categoria de preț în care se află. Pe lângă dotările mid-range specifice, Ascend G6 oferă și conectivitate LTE 4G. Cel mai mic preț - 749 lei - Altex.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - Altex.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro

  1. Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925

Dacă sunteți în căutarea unui terminal Windows Phone, o alegere foarte bună este și Nokia Lumia 925. Acesta din urmă impresionează printre altele și la capitolul cameră foto, sosind cu un senzor de 8.6 megapixeli cu bliț dual-LED și lentile Carl Zeiss. Cel mai mic preț - 1.049 lei - Cel.ro.

Magazine: eMAG.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - SensoDays.ro - QuickMobile.ro - ClickShop.ro

  1. HTC Desire 816 (review)

HTC Desire 816

Deși depășește cu puțin pragul de 1.200 lei impus de noi pentru acest top, am considerat de cuviință că phablet-ul HTC Desire 816 trebuie introdus în această categorie ținând cont de faptul că prețul său va scădea destul de mult de Black Friday. După cum bine știți, acest phablet impresionează printr-un panou HD de 5.5 inch, difuzoare stereo Boom Sound și un pachet hardware performant. Cel mai mic preț - 1.279 lei - evoMAG.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - SensoDays.ro - QuickMobile.ro - ClickShop.ro

  1. Nokia Lumia 730 Dual SIM

Nokia Lumia 730

De asemenea, un alt terminal Windows Phone ce trebuie urmărit în ziua de 21 noiembrie este Nokia Lumia 730. Acesta beneficiază de un display OLED HD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă și o cameră foto de 6.7 megapixeli cu lentile Carl Zeiss. Cel mai mic preț - 986 lei - SensoDays.ro.

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - SensoDays.ro

  1. Allview X2 Twin (review)

Allview X2 Twin

Un alt device dual-SIM ce încheie topul terminalelor mid-range este Allview X2 Twin, acesta primit de curând și un review detaliat din partea noastră, material ce poate fi regăsit chiar aici. Printre dotările sale de top putem reaminti display-ul HD de 5 inch, procesorul octa-core de 1.4 GHz, chip-ul de 1 GB memorie RAM și camera foto de 8 megapixeli cu bliț LED. Cel mai mic preț - 699 lei la Altex.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - Cel.ro - MarketOnline.ro - Altex.ro - SensoDays.ro

începând cu data de 21 noiembrie vă așteptăm pe site în cadrul sesiunii de live bloggingBlack Friday 2014, loc în care veți găsi cele mai atractive reduceri listate de către retaileri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×