Telefonul PSP de la Sony

1.834 ori
<b>Telefonul PSP de la Sony</b>In ziua de azi toate terminalele se indreapta spre transformarea intr-un telefon mobil. Deja telefonul este o camera digitala excelenta, un televizor, un music player sau un GPS. Ceea ne lipsea era o platforma mobila destinata jocurilor, iar acum este...

In ziua de azi toate terminalele se indreapta spre transformarea intr-un telefon mobil. Deja telefonul este o camera digitala excelenta, un televizor, un music player sau un GPS. Ceea ne lipsea era o platforma mobila destinata jocurilor, iar acum este posibil sa vedem si un astfel de terminal mobil.

Cine ar putea sa produca un astfel de model revolutionar mai bine decat Sony? Deja compania s-a apropiat de acest concept prin intermediul lui Playstation Portable (PSP), dar acestuia ii lipsesc functiile de baza ale unui telefon. In imaginea de mai sus puteti vedea cum va proceda Sony Ericsson in integrarea celor 2 concepte intr-un singur gadget.

Intrebarea principala pe care a pus-o Sony Ericsson in procesul de producere a PSP Phone a fost: "Care e cea mai mare problema a folosirii telefonului mobil pentru jocuri?". Raspunsul este, in mod previzibil: "controlul" si deja stim cu totii ca obisnuitul keypad numeric nu este de ajuns pentru a controla actiunile intr-un joc. Sony este deja autorul unui sistem de control genial pe celebrul PSP. Astfel compania a operat cateva modificari la keypadul numeric implementand butoane speciale pentru functia de gaming a viitorului terminal.

Cealalta problema era reprezentata de faptul ca, pentru a se juca pe PSP, utilizatorii tineau consola cu ambele maini si isi foloseau degetele mari pentru a controla personajele, in timp ce, un telefon normal este folosit cu ajutorul unei singure maini. Ecranul rotativ a intrat in ecuatie, iar in acest caz, cand terminalul va fi in "modul telefon", veti vedea un simplu terminal mobil dotat cu keypad numeric si taste dedicate meniului si diverselor functii standard. Rotind ecranul cu 180 de grade, tastele destinate functiilor mentionate anterior devin butoanele ideale pentru controlul unui joc. La urma urmei, de ce sa nu folosim acest nou terminal si pe post de televizor, intorcand ecranul la 90 de grade?

Frumusetea acestui concept consta in faptul ca Sony nu va mai trebui sa isi faca griji pentru jocurile de pe PSP Phone, deoarece doar facand acest nou terminal compatibil cu jocurile deja existente pentru PSP ar face ca urmatoarea generatie de Nokia N-Gage sa ramana mult in urma fata de produsul celor de la Sony-Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×