Jumatate dintre telefoanele mobile din lume sunt fabricate in China

1.556 ori
<b>Jumatate dintre telefoanele mobile din lume sunt fabricate in China</b>Conform Market Intelligence Center din Taiwan, volumul de livrari din cadrul industriei mobile din China va ajunge la 147.1 milioane de unitati in toamna acestui an, respectiv 165.9 milioane de unitati catre finalul lui 2007. Aceste numere reprezinta o...

Conform Market Intelligence Center din Taiwan, volumul de livrari din cadrul industriei mobile din China va ajunge la 147.1 milioane de unitati in toamna acestui an, respectiv 165.9 milioane de unitati catre finalul lui 2007. Aceste numere reprezinta o crestere cu 21.7% si 23.2% fata de anul trecut.

Conform analistului industrial Shang-Tung Wu, Nokia si Qualcomm au contribuit la cresterea competivitatii pe piata telefoanelor CDMA, cea din urma companie lansand chipseturile QSC CDMA. Influenta s-a facut simtita in special in pietele in curs de dezvoltare, cum ar fi cele din India, Estul Mijlociu si Africa. Astfel, producatori de top cum ar fi Calcomp, Haier, Hisense, Huawei, Jingpeng, LG, TCL si ZTE au fost fortati sa livreze mai multe terminale CDMA la preturi sub 50 de dolari pentru pietele proaspat aparute.

De vreme ce Nokia, Motorola si Sony Ericsson nu s-au implicat prea mult in aceasta batalie CDMA, companiile chinezesti si LG au facut eforturi considerabile pentru a satisface cererea pietei pentru acest gen de terminale. Astfel industria livrarilor chinezesti de telefoane CDMA a crescut semnificativ, in acest an aproape cu 200% mai mult decat anul trecut. De mentionat este si faptul ca dintre toate companiile  non-chinezesti, Nokia s-a facut remarcata prin performanta sa la capitolul livrari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×