Sud-coreenii au mai mult de 4 telefoane mobile pe locuitor

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 809 ori
<b>Sud-coreenii au mai mult de 4 telefoane mobile pe locuitor</b>In jur de 47.000 de sud-coreeni detin mai mult de 4 telefoane mobile pe individ, conform unui nou raport guvernamental. Sa fie acest fenomen prezent si in Romania, unde clientii marilor operatori nu se mai multumesc cu un singur terminal mobil? 0.1% din...

In jur de 47.000 de sud-coreeni detin mai mult de 4 telefoane mobile pe individ, conform unui nou raport guvernamental. Sa fie acest fenomen prezent si in Romania, unde clientii marilor operatori nu se mai multumesc cu un singur terminal mobil?

0.1% din populatia Coreei de Sud detine 647.000 de telefoane mobile care opereaza prin intermediul a 3 companii separate. Astfel media este de 14 handseturi la fiecare persoana... Majoritatea detinatorilor de terminale multiple sunt oameni de afaceri sau companii, dar exista raporturi conform carora, un numar destul de mare de telefoane este folosit de catre criminali care au abuzat de identitati false, la cumpararea terminalelor.

Oficiul local al Primului Ministru informeaza ca 60.743 de cazuri de abonati ilegali au fost depistate in acest an pana in luna august. Intre timp, suntem surprinsi sa aflam ca strainii nu au voie sa detina mai mult de 2 telefoane mobile, in vreme ce coreenii nu se supun aceleiasi legi. Totusi SK Telecom va permite clientilor de vaza, cum ar fi ofiteri, diplomati sau oameni de afaceri sa detina un numar rezonabil de telefoane, atunci cand este cazul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×