Opera prezinta noua versiune a lui Opera Mobile 8.6

2.052 ori
<b>Opera prezinta noua versiune a lui Opera Mobile 8.6</b>Opera Software, singura companie care aduce webul pe orice terminal, a lansat ieri noua versiune de Opera Mobile, 8.65 pentru sistemul de operare Windows Mobile. Aceasta noua versiune va fi disponibila la adresa www.opera.com/mobile, sub forma de trial de...

Opera Software, singura companie care aduce webul pe orice terminal, a lansat ieri noua versiune de Opera Mobile, 8.65 pentru sistemul de operare Windows Mobile. Aceasta noua versiune va fi disponibila la adresa www.opera.com/mobile, sub forma de trial de 30 de zile.

Cererea ridicata pentru Opera Mobile pe Windows Mobile a alimentat dezvoltarea acestei versiuni la care a contribuit si feedbackul utilizatorilor. Producatorii importanti, ca Motorola, Samsung, HTC, Asus, Sharp sau Toshiba au cumparat licenta si au instalat Opera Mobile pe terminalele pe care le pun in vanzare. Intre timp, consumatorii au descarcat independent browserul, care a inregistrat peste 3 milioane de downloaduri de pe site-ul companiei producatoare.

Opera Mobile 8.65 ofera suport Flash si permite utilizatorilor sa trimita linkuri prin e-mail, SMS sau MMS, adaugand de asemenea si cateva imbunatatiri ale interfatei si meniului, dar si un camp de cautare integrat in bara de adrese. Pe lista feature-urilor noii versiuni a browserului se numara si functia grab and scroll, aplicabila doar la Pocket PC-uri, dar si capacitatea de a importa bookmarkuri prin intermediul Pocket Internet Explorer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×