Karbonn Titanium S3 e Încă un handset accesibil din India, cu look de telefon Samsung

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 914 ori
<b>Karbonn Titanium S3 e Încă un handset accesibil din India, cu look de telefon Samsung</b>Karbonn e una dintre firmele din India care au devenit celebre în ultimele luni, lansând o serie de smartphone-uri accesibile cu Android și aflându-se de curând și pe lista de parteneri Microsoft pentru modelele Windows Phone 8.1. Azi descoperim un...

Karbonn e una dintre firmele din India care au devenit celebre în ultimele luni, lansând o serie de smartphone-uri accesibile cu Android și aflându-se de curând și pe lista de parteneri Microsoft pentru modelele Windows Phone 8.1. Azi descoperim un nou terminal Karbonn, modelul Titanium S3, pe care îl vedeți mai jos.

Acesta aduce destul de mult cu un telefon Samsung, mai ales prin faptul că a împrumutat fundalul de la seria Galaxy S. Produsul costă 127 de dolari, ceea ce îl face foarte atractiv pentru un model midrange. El integrează un display qHD (960 x 540 pixeli) cu diagonală de 5 inch și două sloturi SIM. La interior avem parte de un procesor quad core MediaTek MT6528M, 512 MB RAM, 4 GB stocare și un slot microSD.

Karbonn Titanium S3 e Încă un handset accesibil din India, cu look de telefon Samsung

Terminalul vine cu o cameră de 8 megapixeli în spate, cu blitz LED și autofocus, iar în zona frontală se afla 3 butoane capacitive și o cameră de 2 MP. Karbonn Titanium S3 mai folosește și GPS, o baterie de 1800 mAh, Bluetooth, 3G și WiFi, iar ca OS el are Android 4.4 KitKat. Din câte văd în imagine, fie primim o carcasă specială la pachet, fie acest device are un design insolit al părții din spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×