Noi componente ale lui iPhone 6 ajung pe web; panoul spate Își face din nou apariția

Autor:  | Publicat în:  Apple 937 ori
<b>Noi componente ale lui iPhone 6 ajung pe web; panoul spate Își face din nou apariția</b>După cum bine vedem, în ultimul timp, machetele de iPhone 6 par a fi dispărut complet din peisaj, în timp ce o mulțime de componente cum ar fi panouri frontale, panouri spate, sau chiar și componente interne încep a-și face din ce în ce mai mult...

După cum bine vedem, în ultimul timp, machetele de iPhone 6 par a fi dispărut complet din peisaj, în timp ce o mulțime de componente cum ar fi panouri frontale, panouri spate, sau chiar și componente interne încep a-și face din ce în ce mai mult apariția pe web, ca urmare a intrării în producție în masă a acestui nou device.

O serie de noi astfel fotografii ce prezintă panoul frontal și banda flex a lui iPhone 6 au fost postate de curând de către cei de la Apple.club.tw, sursă ce ne oferă câteva detalii despre conectori și așezarea acestora pe noul iPhone.

Noi componente ale lui iPhone 6 ajung pe web; panoul spate Își face din nou apariția

Din câte se pare, banda flex pentru iPhone 6 va include conectorul pentru jack-ul audio în partea din stânga jos, urmat de un microfon și de către portul Lightning situat în mijloc. Potrivit celor care au ajuns în posesia acestor componente, banda flex se potrivește perfect în panoul spate al lui iPhone 6.

De asemenea, după cum vă informam zilele trecute, s-ar părea că logo-ul Apple va avea un sistem de iluminare pentru notificări și alerte, dar cu toate acestea nu se exclude posibilitatea ca acesta să ascundă unele antene radio. Aflăm și faptul că iPhone 6 în varianta phablet va intra în producție în perioada august-septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×