Kaspersky Mobile Security 8.0 disponibil acum in varianta beta

1.356 ori
<b>Kaspersky Mobile Security 8.0 disponibil acum in varianta beta</b>Kaspersky Labs tocmai a lansat versiunea beta a solutiei sale pentru protectia smartphone-urilor, Kaspersky Mobile Security 8.0, care imbunatateste modulele clasice antivirus, antispam si firewall-ul. Pe langa imbunatatirile mentionate mai sus, noua...

Kaspersky Labs tocmai a lansat versiunea beta a solutiei sale pentru protectia smartphone-urilor, Kaspersky Mobile Security 8.0, care imbunatateste modulele clasice antivirus, antispam si firewall-ul.

Pe langa imbunatatirile mentionate mai sus, noua versiune soseste si cu aplicatii ca SMS Find, care permite utilizatorului sa isi gaseasca telefonul prierdut folosindu-se de GPS. Dupa trimiterea unui SMS cu o parola la numarul terminalului pierdut, utilizatorul va primi un raspuns care include si locatia telefonului indicata prin Google Maps.

O alta functie a noului soft Kaspersky este cea Antifurt, cea permite blocarea de la distanta a handsetului, impiedicand hotul sa acceseze datele dumneavoastra personale. Puteti opta si pentru stergerea completa a datelor, printr-o comanda data prin SMS. Kaspersky Mobile Security 8.0 include si optiunea SIM Watch, care trimite posesorului telefonului un mesaj "invizibil" cu un nou numar de telefon destinat acelui terminal.

In cele din urma trebuie sa mentionam si prezenta functiei Parental Control, prin intermediul careia parintii pot restrictiona apelurile si trimiterea SMS-urilor la anumite numere predefinite, existand si varianta de a bloca apelurile/mesajele care vin de la anumite numere. Mai multe informatii despre Mobile Security 8.0 aici.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×