O privire asupra telefonului lui Barack Obama - Sectera Edge (Video)

1.755 ori
<b>O privire asupra telefonului lui Barack Obama - Sectera Edge (Video)</b>De vreme ce Barack Obama a insistat asupra pastrarii BlackBerry-ului sau, de care este dependent, oficialii de la Casa Alba i-au propus un smartphone alternativ cu functii similare, dar securitate intarita: Sectera Edge. Impresionantul (si deloc aratosul)...

De vreme ce Barack Obama a insistat asupra pastrarii BlackBerry-ului sau, de care este dependent, oficialii de la Casa Alba i-au propus un smartphone alternativ cu functii similare, dar securitate intarita: Sectera Edge. Impresionantul (si deloc aratosul) terminal poate fi admirat in clipul video de mai jos:

Trebuie sa aflati ca handsetul a fost aprobat de NSA, agentie care se ocupa cu securitatea presedintelui si a natiunii. Sectera Edge foloseste un display principal TFT QVGA de 2.8 inchi si unul special LCD, aflat in partea inferioara. In purul stil al administratiei Obama, telefonul este unul eco-friendly si poate opera la temperaturi extreme (de la minus 23 de grade Celsius la plus 60).

Memoria sa RAM este de 64MB, cea Flash de 128MB (neclasificata), respectiv 64 MB Flash si 64 MB RAM (clasificata). In plus, Sectera Edge mai dispune si de un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 2 GB. Telefonul are un mod dual de operare, dupa cum probabil ati observat mai sus: clasificat si neclasificat, in functie de importanta operatiunilor pe care le realizeaza presedintele Obama cu ajutorul sau.

Probabil cea mai importanta functie pentru omul numarul 1 in SUA in acest moment este emailul wireless, disponibil in modurile secure/non secure si suportand atasamente, dar si un organizer personal, care include contacte, memo-uri si alerte. Browserul web de pe Sectera Edge este Internet Explorer, iar printre aplicatiile folosite se mai numara si Wordpad, Windows Messenger, Windows Media Player si un calculator.

Sursa: Mobilewhack.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×