KitKat plănuiește un serviciu legat de Android; Domeniul lor necesită autentificare

Autor:  | Publicat în:  Android 960 ori
<b>KitKat plănuiește un serviciu legat de Android; Domeniul lor necesită autentificare</b>Se pare că pagina oficială KitKat.com/Android va suporta login din partea utilizatorilor, semn că vom avea parte de un serviciu special odată cu sosirea noului Android. &nbsp; Vedeți în capturile de ecran din acest articol cum arată pagina și mă...

Se pare că pagina oficială KitKat.com/Android va suporta login din partea utilizatorilor, semn că vom avea parte de un serviciu special odată cu sosirea noului Android.

Vedeți în capturile de ecran din acest articol cum arată pagina și mă aștept ca pe viitor să primim tot soiul de coduri, puncte, QR coduri și altele la cumpărarea unui baton de ciocolată. Poate că vom putea aduna puncte pe care să le transformăm în vouchere pentru cumpărarea de aplicații, economisind niște bani astfel.

KitKat plănuiește un serviciu legat de Android; Domeniul lor necesită autentificare

încă nu e clar despre ce e vorba, dar dacă ne luăm după speculații, ar trebui ca totul să devină clar în jurul datei de 1 noiembrie, atunci când Google ar putea face marele anunț. O idee genială a celor de la KitKat și Google ar fi ca toate batoanele KitKat cumpărate în perioada următoare să aducă actualizarea la Android 4.4 odată ce sunt scanate de camera unui device, dar asta e doar o idee personală.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×