LG trimite invitații presei pentru un eveniment KitKat În Tel-Aviv, organizat pe 5 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.055 ori
<b>LG trimite invitații presei pentru un eveniment KitKat În Tel-Aviv, organizat pe 5 noiembrie</b>După ce 18 și 28 octombrie au picat pe rând, drept posibile date de lansare pentru Android 4.4 KitKat, iată că acum se tot insistă pe data de 1 noiembrie, adică vineri. Ca o abatere de la noua dată avem astăzi o dovadă cu privire la un eveniment...

După ce 18 și 28 octombrie au picat pe rând, drept posibile date de lansare pentru Android 4.4 KitKat, iată că acum se tot insistă pe data de 1 noiembrie, adică vineri. Ca o abatere de la noua dată avem astăzi o dovadă cu privire la un eveniment KitKat organizat pe 5 noiembrie.

Se pare că LG ar fi trimis presei locale din Israel invitații la un eveniment organizat în Tel-Aviv pe 5 noiembrie. Invitația prezintă un Google Nexus 4, cu o ciocolată KitKat îndesată pe ecran și lângă handset. E posibil ca acesta să fie un eveniment regional organizat de ramura locală a Google și LG, sau e posibil ca 5 noiembrie să fie ziua cea mare.

Spre deosebire de alte companii, care neagă totul, Ronlight Digital, firmă care distribuie produse LG în Israel a recunoscut că acea conferință de presa are de-a face cu Android 4.4. Va fi un început de noiembrie tare interesant, mai ales dacă toate aceste amânări ne duc și spre o tabletă Nexus 10 și un smartwatch Nexus Gem.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×