Samsung Galaxy Note 9 are prețul dezvăluit prin intermediul unui poster ajuns online; Cadouri atractive la precomandă

2.083 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are prețul dezvăluit prin intermediul unui poster ajuns online; Cadouri atractive la precomandă</b>Nu puteam avea un început de săptămână fără vreun leak asociat lui Samsung Galaxy Note 9, terminal care astăzi își dezvăluie prețul de comercializare prin intermediul unui postare oficial. Descoperim aici că în Indonezia, noul phablet de 6.3 inch

Chiar la început de săptămână phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 are pare de o nouă scăpare, de această dată fiind vorba despre un poster oficial din Indonezia unde sunt menționate prețurile de comercializare și cadourile pe care clienții le primesc la precomandă. Așa cum era de așteptat, sumele ce vor fi practicate pentru noul phablet sunt unele piperate, trecând chiar de 1000 euro în cazul variantei cu 512 GB stocare.

Note 9

Aflăm de aici că noul smartphone va costa 940 dolari în varianta de 128 GB și că la achiziția sa se oferă un televizor cadou Samsung Smart TV de 32 inch, un voucher de 50 dolari, dar și un plan de date gratuit pe 12 luni. Modelul cu 512 GB stocare flash va costa 1215 dolari și pe lângă aceste configurații sunt vehiculate și modele cu 64, respectiv 256 GB de memorie internă.

Rămâne de văzut dacă și pe plan local vom avea parte de asemenea cadouri atractive la precomandă, deși s-a menționat la un moment dat posibilitatea ca în alte regiuni clienții de aleg precomanda să primească fie un încărcător wireless, fie un smartwatch la achiziție. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×