Samsung ieftineşte stocarea pentru terminalele mobile, pregăteşte un nou card de 128 GB pentru telefoane

2.263 ori
<b>Samsung ieftineşte stocarea pentru terminalele mobile, pregăteşte un nou card de 128 GB pentru telefoane</b>Printre filialele sud-coreenilor de la Samsung care obține venituri pe măsură se numără și cea Semiconductor care se ocupă cu fabricarea de memorii și module de stocare. Astăzi aflăm că firma a luat decizia de a ieftini stocarea mobilă

Una dintre cele mai bănoase filiale de la Samsung este cea Semiconductor şi cea de memorii şi stocare. În fiecare an obţine rezultate uriaşe, iar acum aflăm că Samsung e gata să ieftinească stocarea mobilă şi stocarea în general.

În vreme ce a început producţia de SSD-uri de 4 TB mai accesibile, Samsung a anunţat şi că a scăzut preţul acestui tip de produs. E vorba despre SSD-uri externe cu viteze de scriere de 520 Mbps şi citire de 540 Mbps. Dar pe noi ne interesează mai degrabă stocarea pentru mobil. Se pare că aceeaşi tehnologie folosită la noile SSD-uri va fi adoptată şi pentru a produce medii de stocare de 128 GB pentru telefoanele mobile, dar mai ieftin decât de obicei.

E vorba despre carduri microSD cu tehnologie şi viteze ce se apropie tot mai mult de SSD-urile Samsung. Având în vedere că zvonurile afirmă că ni se pregăteşte un Galaxy Note 9 de 512 GB, nu ştiu câtă lume va mai cumpăra carduri de memorie când are jumătate de TB pe telefon. Faptul că stocarea externă se ieftineşte ne bucură, pentru că tot mai mulţi utilizatori filmează 4K, e sezonul concertelor si vacanțelor şi niciodată nu o să ai spaţiu de ajuns.

Deja preţurile scăzuseră în ultimii ani pentru cardurile de 32 sau 64 GB, iar acum e poate cazul să scădem sub pragul de 200 de lei şi cu cele de 128 GB. Şi că tot am menţionat acest subiect, mi se pare bunicel preţul de 219 lei pentru un card de memorie Samsung microSDXC la eMAG.ro (Marketplace).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×