Kitul pentru dezvoltatori al lui Qualcomm Snapdragon 820 a sosit, prețul pornește de la 599 dolari

949 ori
<b>Kitul pentru dezvoltatori al lui Qualcomm Snapdragon 820 a sosit, prețul pornește de la 599 dolari</b>Qualcomm Snapdragon 820 este probabil cel mai popular chipset la ora actuală, deoarece săptăm&acirc;nal apare c&acirc;te o veste nouă despre el, fie legată de exclusivitatea&nbsp;Samsung sau includerea sa pe Xiaomi Mi 5. Ei bine, azi aflăm că au...

Qualcomm Snapdragon 820 este probabil cel mai popular chipset la ora actuală, deoarece săptămânal apare câte o veste nouă despre el, fie legată de exclusivitatea Samsung sau includerea sa pe Xiaomi Mi 5. Ei bine, azi aflăm că au fost lansate kiturile pentru dezvoltatori bazate pe acest CPU.

Intrinsyc e creatorul lor, iar kiturile vin cu Android 6.0 şi preţ de pornire de 599 dolari. Unitatea de bază se numeşte Intrinsyc Open-Q 820 şi vine cu un developer board, 3 GB RAM, 32 GB stocare, Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 ac şi port HDMI. Avem şi porturi USB 2.0 şi 3.0 incluse şi jack audio, plus numeroase ieşiri şi intrări extra pentru dezvoltatori.

Kitul pentru dezvoltatori al lui Qualcomm Snapdragon 820 a sosit, prețul pornește de la 599 dolari

Există şi varianta de cumpăra o variantă de tableta cu acest dev kit în centru, un model de 10 inch care costă 999 dolari, sau varianta phablet de 6.2 inch, cu preţ de 799 dolari. Terminalele sunt destinate dezvoltatorilor software şi nu publicului de rând, dar oferă acces în premieră la chipsetul quad core de 14 nm cu core-uri custom Kryo la care Qualcomm şi Samsung au lucrat îndelung.

De la aceste kituri se va porni dezvoltarea pentru aplicaţiile, jocurile şi platformele software ale anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×