Kogan prezinta cel de-al doilea telefon Android: Agora - Agora Pro

Autor:  | Publicat în:  Kogan 2.052 ori
<b>Kogan prezinta cel de-al doilea telefon Android: Agora - Agora Pro</b>Atunci cand Internetul a fost invadat de vestea ca Ruslan Kogan va lansa un telefon Android de 199 de dolari, nimeni nu l-a luat in serios pe acesta. Totusi, iata ca handsetul s-a materializat, sub forma a 2 modele chiar, Agora, cu pretul de 192 de dolari...

Atunci cand Internetul a fost invadat de vestea ca Ruslan Kogan va lansa un telefon Android de 199 de dolari, nimeni nu l-a luat in serios pe acesta. Totusi, iata ca handsetul s-a materializat, sub forma a 2 modele chiar, Agora, cu pretul de 192 de dolari si Agora Pro, cu pretul de 256 de dolari.

Noile telefoane Android sunt disponibile chiar acum prin pre-comanda, iar livrarea lor se va face cel mai tarziu catre finalul lunii ianuarie. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu numele Kogan, aceasta este o firma strict online, care isi are baza in China, dar fara obisnuitele suspiciuni pe care le ridica o astfel de origine.

In ce priveste lista de specificatii a noului telefon Android, acesta soseste cu un display touchscreen de 2.5 inchi si rezolutie de 320 x 240 pixeli, conectivitate 3G, o tastatura QWERTY, Bluetooth 2.0 si un slot pentru carduri microSD. Modelul Pro include in plus si GPS, o camera de 2 megapixeli si WiFi. Probabil cel mai interesant aspect al noilor modele va fi OS-ul Android, care speram ca a scapat de bugurile primei versiuni.

Sursa: Engadget Mobile

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×