LG Renoir, telefonul cu camera de 8 megapixeli disponibil in Romania, curand in teste la Mobilissimo!

3.327 ori
<b>LG Renoir, telefonul cu camera de 8 megapixeli disponibil in Romania, curand in teste la Mobilissimo!</b>LG Electronics Romania a anuntat ieri lansarea pe piata autohtona a telefonului LG KC910 Renoir, cunoscut pentru camera sa foto de 8 megapixeli. Handsetul a fost prezentat in avampremiera in cadrul lui Webstock 2008 si soseste cu suport WiFi, ecran tactil...

LG Electronics Romania a anuntat ieri lansarea pe piata autohtona a telefonului LG KC910 Renoir, cunoscut pentru camera sa foto de 8 megapixeli. Handsetul a fost prezentat in avampremiera in cadrul lui Webstock 2008 si soseste cu suport WiFi, ecran tactil si Dolby Mobile. Saptamana viitoare vom testa noul handset LG, el urmand a ne fi furnizat de catre Ogilvy Romania si veti putea viziona recenzia sa pana la finalul acestei luni.

Noul LG poate fi achizitionat in Romania din magazinele Internity, Germanos, Say, Domo, Altex sau Fonomat la un pret recomandat de 1599 RON. Pentru aceasta suma, beneficiati de un terminal ce functioneaza in retele EDGE/GSM (850/900/1800/1900), dar care suporta si conectivitate HSDPA (7.2 Mbps), Bluetooth 2.0, WiFi si USB 2.0.

Bateria sa Li-ion de 1000 mAh va rezista 320 de ore in mod standby 2G, 350 de ore in mod standby 3G, respectiv 220 de minute in mod convorbire 2G si aceeasi perioada de timp in cazul convorbirilor 3G. Memoria handsetului este de 70MB, suplimentata de carduri microSD de pana la 8 GB, iar lista sa de specificatii include un display touchscreen de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, un MP3 player si radio FM.

LG Renoir soseste si cu A-GPS, senzor de miscare plus o super-canmera cu lentile Schneider-Kreuznach, flash Xenon, zoom digital de 16x, indepartarea efectului de ochi rosii, stabilizator de imagine, geotagging si suport pentru inregistrare video (120 fps/slow motion). Telefonul suporta si TV-out si poate reda video DivX/Xvid.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×