Când va fi anunţat Android Q; Avem o dată pentru Google I/O 2019

1.474 ori
<b>Când va fi anunţat Android Q; Avem o dată pentru Google I/O 2019</b>Aţi remarcat probabil că au început să apară tot mai multe scăpări legate de Android Q, iar azi descoperim şi când ar putea să fie anunţată noua versiune a sistemului de operare Google. Evident e vorba despre evenimentul Google I/O 2019

Aţi remarcat probabil că au început să apară tot mai multe scăpări legate de Android Q, iar azi descoperim şi când ar putea să fie anunţată noua versiune a sistemului de operare Google. Evident e vorba despre evenimentul Google I/O 2019.

Marele G a anunţat în această săptămână când va găzdui seria de conferinţe dedicată proiectelor sale software. Conferinţele au loc la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, California, începând cu data de 7 mai 2019 şi ţin până pe 9 mai. De fapt Google nu a anunţat acea dată, ci a oferit doar un puzzle postat pe pagina sa de Twitter, spart imediat de dezvoltatorii şi fanii companiei.

Google I/O 2019

El dezvăluia data de 7 mai. Android Q este aşteptat să vină cu un fundal negru pentru tot sistemul, o regândire a permisiunilor acordate aplicaţiilor şi un mod de utilizare desktop. Aflăm că Google a lucrat şi la o funcţie de autentificare în genul lui Face ID şi la o protecţie mai bună a fişierelor media. Ar trebui să suporte blocarea citirii de clipboard în fundal şi downgrade pentru aplicaţii care merg defectuos după un update.

Am auzit încă din noiembrie că previewul lui Q va sosi mai devreme decât de obicei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×