Samsung Galaxy Note 9 primeşte Android Pie cu One UI aplicat peste, sub formă de beta

2.452 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte Android Pie cu One UI aplicat peste, sub formă de beta</b>După câteva săptămâni de așteptare iată că și utilizatorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 pot participa la un program de testare beta a lui Android 9.0 Pie. Acesta aduce în prim plan noua interfață One UI axată pe simplitate

Luna trecută vă informăm că a început programul de beta One UI pentru Samsung Galaxy S9 şi chiar vă ofeream un tutorial legat de cum îl puteţi instala mai devreme. Acum aflăm că a început beta-ul cu One UI şi Android Pie şi pentru Samsung Galaxy Note 9. Avem detalii mai jos.

Note 9 One UI

Samsung ar fi deschis înregistrările pentru beta-ul lui Note 9 în SUA de săptămâna trecută, dar nimeni nu primise încă softul. Acesta vine de abia în această săptămână, iar actualizarea a fost confirmată în India şi Germania în aceste momente. Înregistrările sunt disponibile prin aplicaţia Samsung Members şi trebuie rezervat un loc pentru a avea parte de One UI.

Ţările pe care Samsung le-a confirmat pentru beta sunt SUA, Coreea de Sud, Germania, Polonia, Spania, China, Franţa, India şi Marea Britanie. E vorba despre firmware-ul N960FXXU2ZRKQ aici, care vine cu security patch-ul pe luna noiembrie 2019. Totuşi pe noi ne interesează mai mult noul One UI, care vine cu o interfaţă de culoare închisă, cu zonă navigațională jos şi concentrată pe utilizarea cu o singură mână.

Elementele vizuale se află sus, textul şi fotografiile fiind acum mai mari. Evident avem şi gesturile de navigare pe bază de swipe. Pachetul software ocupă în jur de 1.7 GB şi vine şi cu functia "coş de gunoi", prin care fotografiile şterse vor fi păstrate până la 15 zile înainte de a fi pierdute definitiv. Varianta finală de soft vine în ianuarie 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×