Proces anti Apple pentru problemele lui iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.637 ori
<b>Proces anti Apple pentru problemele lui iPhone 3G</b>A devenit deja foarte cunoscut faptul ca iPhone 3G are probleme cu semnalul 3G, dar si cu GPS-ul. Odata cu noul OS 2.0.2, care se dorea a fi rezolvarea tuturor problemelor terminalului, bugurile au devenit si mai enervate, astfel ca utilizatorii din SUA...

A devenit deja foarte cunoscut faptul ca iPhone 3G are probleme cu semnalul 3G, dar si cu GPS-ul. Odata cu noul OS 2.0.2, care se dorea a fi rezolvarea tuturor problemelor terminalului, bugurile au devenit si mai enervate, astfel ca utilizatorii din SUA au trecut la masuri legale.

O femeie din Alabama da Apple in judecata afirmand ca "iPhone-ul sau 3G este defect" si functioneaza doar un sfert din timp in reteaua 3G AT&T. In plus, utilizatoarea afirma va vitezele de conexiune sunt mult mai mici decat se astepta, iar procesul se bazeaza pe faptul ca terminalul Apple nu indeplineste conditiile de performanta promise de compania lui Steve Jobs.

Intre timp Boioglu, "iPhone Man" de la boio.ro a pornit o petitie impotriva ofertei iPhone 3G la Orange Romania. In aceasta este mentionata dorinta clientilor ca handsetul sa fie disponibil si cu cartela pre-pay si nu doar cu abonament. In plus, petitia mentioneaza si pretul prea mare al abonamentelor lunare cu care soseste handsetul (pana la 70 de euro), dar si pretul mare al terminalului (pana la 609 euro).

De asemenea, se atrage atentia asupra faptului ca Orange Romania a facut publica oferta pentru iPhone 3G cu nici 2 zile inainte de lansarea oficiala, aceasta decizie fiind o greseala de management destul de serioasa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×