Lansarea seriei Nokia Lumia În România - muzică, socializare și multă voie bună

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.183 ori
<b>Lansarea seriei Nokia Lumia În România - muzică, socializare și multă voie bună</b>în această seară a avut loc lansarea seriei Lumia de la Nokia într-un eveniment aflat sub egida Nokia & Microsoft. S-a mizat mult pe socializare, testarea celor două telefoane: Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710 cât și pe o serie de momente care...

în această seară a avut loc lansarea seriei Lumia de la Nokia într-un eveniment aflat sub egida Nokia & Microsoft. S-a mizat mult pe socializare, testarea celor două telefoane: Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710 cât și pe o serie de momente care să destindă atmosferă și să o facă mai plăcută.

Momentul introductiv a fost scurt și la obiect. A vorbit reprezentantul de la cel mai înalt rang pentru România și Ungaria - Marcus Storkel, Ronald Binkofski - CEO al Microsoft România și un vicepreședinte italian de la divizia europeană a Nokia. îmi cer scuze că nu i-am reținut numele. Nu s-a insistat pe partea tehnică și asta mai ales că aceste detalii se cunoșteau din 2011. Mobilissimo.ro a testat ambele telefoane prin intermediul unui magazin online ce s-a grăbit să-l importe neoficial (Lumia 800, Lumia 710).

Momentul introductiv a fost scurt și la obiect. A vorbit reprezentantul de la cel mai Înalt rang pentru România și Ungaria - Marcus Storkel, Ronald Binkofski - CEO al Microsoft România și un vicepreședinte italian de la divizia europeană a Nokia

Tot evenimentul inclusiv prezentările oficialilor au mers pe sloganul Amazing Everyday. își doresc să iasă în evidență față de concurență printr-o serie de telefoane care să ne uimească zi de zi, să ne ofere un motiv spre a ne mândri cu smartphone-ul gândit de cele două companii care și-au unit forțele din februarie 2011 când Stephen Elop a anunțat colaborarea și lansarea unor telefoane made in Finland, dar cu software by Microsoft.

Lansare Nokia Lumia in Romania

Au fost momente antrenante cu breakdance, s-a cântat la tobe, a fost susținut un scurt recital la pian. Rolul de prezentator a revenit lui Andi Moisescu. Sunt curios ce telefon folosește day by day. L-am văzut și la lansarea seriei Zenbook de la ASUS - ultrabook. Logic ar fi să aibă un Nokia Lumia 800 în buzunar și un Zenbook pe acasă.

Seria Lumia va poposi oficial în rafturile magazinelor de la mijlocul lui aprilie 2012. Mă aștept să intre și în ofertele operatorilor de telefonie: Vodafone, Orange și Cosmote. Cred că prețul va coborî consistent și ca să vândă ar trebui să fie și ofertant. Eu am testat Nokia Lumia 800 pe negru, dar m-au impresionat celelalte două variante de culoare: albastru și roșu. Mi-aș fi dorit să văd și unul pe alb. Știu că N9 este și pe alb. Presupun că și această culoare va fi adusă mai târziu. Și Nokia Lumia 710 are mai multe variante de culoare: albastru, negru, alb. Eu l-am avut pe cel cu capac galben. Cel pe alb este drăguț. Lumia 710 este gândit mai mult pentru un adolescent sau adolescentă și Lumia 800 țintește un public mai pretențios.

Au fost momente antrenante cu breakdance, s-a cântat la tobe, a fost susținut un scurt recital la pian. Rolul de prezentator a revenit lui Andi Moisescu.

în cadrul clubului ce a găzduit evenimentul Nokia și Microsoft erau două zone în care se puteau vedea la lucru Lumia 710 și Lumia 800. Oricine putea veni și testa telefoanele. Primea și diverse explicații. Mie mi-a arătat cât de șmecher este Lumia 800 pe partea de fotografie, iar sample-urile făcute erau pe plajă la Marea Neagră. Cred că s-a făcut pregătire serioasă în cadrul echipei ce a venit la event. Pentru relaxare au fost aduse și trei echipamente Kinect gata funcționale. M-am jucat pentru prima dată și chiar m-a uimit cât de bine citește mișcările și cât de antrenante pot deveni jocurile. Trebuie să cer unul la test. Mai adaug și zona Smoked by Windows Phone unde puteai să-ți pui la încercare telefonul de orice fel cu un Lumia 800 manevrat de un reprezentant Nokia. Au fost câteva persoane temerare.

Lansare Nokia Lumia in Romania

O componentă serioasă a fost socializarea. Am avut ocazia să cunoască persoane noi și să discut cu alte persoane din zona tech românească. Concluzionez că a fost un eveniment reușit și abia aștept să văd prețurile operatorilor de telefonie pentru Lumia 800 și cât va scădea prețul fără semnarea unui contract. Un preț bun pe o piață emergentă ca a noastră ar ajuta la un volum mai consistent la vânzare.

Și o mică galerie foto făcută cu Sony SLT-A35:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×