Lava Iris Selfie 50, un nou telefon pentru selfie made În India, dotat cu blitz frontal

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 548 ori
<b>Lava Iris Selfie 50, un nou telefon pentru selfie made În India, dotat cu blitz frontal</b>Lava Iris Selfie 50 este cel mai nou model de telefon cu camera frontală cu blitz, iar el vine direct din India, la un preț accesibil. El calcă pe urmele lui Iris X5, lansat de aceeași firmă indiană în septembrie și promovat tot drept selfie...

Lava Iris Selfie 50 este cel mai nou model de telefon cu camera frontală cu blitz, iar el vine direct din India, la un preț accesibil. El calcă pe urmele lui Iris X5, lansat de aceeași firmă indiană în septembrie și promovat tot drept selfie phone.

Lava Iris Selfie 50 costă doar 125 de dolari și integrează o cameră frontală cu rezoluție de 5 megapixeli și blitz LED, în vreme ce în zona din spate acest model încorporează o cameră de 8 megpaixeli cu BSI II și autofocus. Camera principală include un blitz LED, iar telefonul rulează Android 4.4 KitKat și vine cu 8 GB stocare, slot microSD, procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o baterie de 2400 mAh.

Bateria ar oferi în jur de 10 ore de convorbiri, iar acest device este unul dual SIM, care aduce și suport 3G, Bluetooth și USB. Iris Selfie 50 vine pe alb sau negru, dar va avea și o versiune specială albastră cu un finisaj arătos. De vreme ce și alte telefoane din India au ajuns la noi, mă aștept ca și brandul Lava și noile sale modele să ajungă în România în maxim jumătate de an.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×