Prezentare Huse Samsung Galaxy Note 4 + Concurs; Huse Samsung S View și Nillkin de la Mobiledirect.ro

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 2.945 ori
<b>Prezentare Huse Samsung Galaxy Note 4 + Concurs; Huse Samsung S View și Nillkin de la Mobiledirect.ro</b>Iată-ne cu un nou concurs, încă unul cu huse pentru un telefon mobil de ultimă oră, Samsung Galaxy Note 4. Accesoriile sunt primite în teste de la Mobiledirect.ro și pot fi câștigate la un concurs Mobilissimo.ro. Produsele sunt unele premium,...

Iată-ne cu un nou concurs, încă unul cu huse pentru un telefon mobil de ultimă oră, Samsung Galaxy Note 4. Accesoriile sunt primite în teste de la Mobiledirect.ro și pot fi câștigate la un concurs Mobilissimo.ro. Produsele sunt unele premium, atractive și mai multe detalii aflați mai jos.

1. Husa Nillkin Note 4 Leather Case

Această primă husă este fabricată din piele de înaltă calitate, cu o textură moale și delicată. Observăm și un strat de sclipici aplicat peste husa, plus decupaje pentru toate porturile și stylus. Accesoriul protejează și zona frontală și avem parte și de un orificiu pentru earpiece, plus o mică fereastră pentru ecran, dar fără rol de S View. Produsul este elegant, aderenta e bună și prețul este în jurul a 100 lei.

Aș vedea aceasta husă drept un accesoriu pentru femeia de afaceri și trebuie menționat că ea este ușor de atașat și detașat pe Galaxy Note 4. îi acordăm nota de 8.5 din 10.

2. Husa Samsung Galaxy Note 4 - Nillkin Frosted Shield Maro cu folie de protecție inclusă

Husa Samsung Galaxy Note 4 - Nillkin Frosted Shield Maro cu folie de protecție inclusă

Acest accesoriu costă 39.99 lei și este o husă ultraslim ultra ușoară, care e realizată din policarbonat cauciucat. Este oferită aici protecție la uzura și husa e foarte discret aplicată pe Note 4. Aderenta e bună, iar Nillkin Frosted Shield oferă acces la porturi și slotul stylus fără probleme. Produsul e ușor de pus și ușor de scos, iar husa este foarte comodă. Avem parte și de o textură anti amprente, anti alunecare și o folie de protecție inclusă la pachet.

Instrucțiunile de aplicate sunt incluse la pachet cu folia, iar acest produs e pentru omul tânăr și îi acordăm nota 9 din 10.

3. Samsung Galaxy Note 4 Protective Cover (Accesoriu Original Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 Protective Cover (Accesoriu Original Samsung)

Aceasta husă protectoare e fabricată din gel TPU (termo poliurethan) și e foarte solidă, dar și ușor de atașat și detașat. Sunt oferite decupaje pentru porturi și stylus, iar butoanele On/Off și de volum sunt protejate la rândul lor. Marginile înalte ale acestei huse vor proteja ecranul fără probleme. Prețul este în jurul a 90 de lei, iar accesoriul e fleixibl, dar rezistă la șocuri și zgârieturi, plus că are o aderentă bună

îi acordăm nota 9 din 10 și publicul ținta e destul de larg, la drept vorbind.

4. Husa originală Samsung Galaxy Note 4 - S View Cover Albă EF-CN910BWEGWW (CS N910F)

Husa originală Samsung Galaxy Note 4 - S View Cover Albă EF-CN910BWEGWW (CS N910F)

Samsung Galaxy Note 4 are parte și de faimosul accesoriu S View Cover, care la Mobiledirect.ro costă 139.99 lei. El este un produs original Samsung, disponibil pe alb în cazul unității oferite nouă la teste. El înlocuiește capacul bateriei și include și un chip special pentru diferite interacțiuni cu terminalul. Husa e ceva mai complicat de atașat și include o fereastră interactivă smart. Ea oferă acces rapid în acea ferestruică la funcții că apeluri ratate, notificări, o mini interfața de captură foto/video, stiluri de ceas diferite și wallpaperuri variate.

Puteți scana rapid pulsul, accesa contactele favorite și funcia lanterna, toate din acea ferestruică. Husa protejează spatele și fața terminalului și va permite să vedeți în zona transparentă și ora, vremea și pașii parcurși. Veți controla și playbackul muzical în aceeași fereastră și de îndată ce deschideți sau închideți husa veți activa/dezactiva ecranul automat. Apreciem textura în stil piele a husei și designul elegant, plus feelingul excelent.

Produsul primește nota 10 din 10.

Hai să vedem acum regulile concursului:

  • Like pentru pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  • Vizitarea site-ului Mobiledirect.ro
  • Postați un comentariu la articolul de review cu răspuns la întrebarea "Ce tip de hsue preferați pentru telefonul personal?".
  • Dați share pe Facebook la recenzie

Cele 4 capturi sunt trimise la concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Huse Note 4 Mobiledirect.ro" , cu numele real, număr de telefon și adresa voastră. Puteți câștiga husele pentru Note 4 prin tragere la sorți ce se va ține pe random.org, pe data de 19 noiembrie la ora 21. Multă baftă!

Prezentare Huse Samsung Galaxy Note 4

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×