Motorola India postează pe Twitter un teaser cu privire la un nou produs lansat pe 15 iunie; Să fie Moto G 2015 sau Moto X 2015?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 621 ori
<b>Motorola India postează pe Twitter un teaser cu privire la un nou produs lansat pe 15 iunie; Să fie Moto G 2015 sau Moto X 2015?</b>Motorola India a postat pe Twitter astăzi un teaser cu privire la un nou produs care va debuta pe 15 iunie. &Icirc;n imagine vedem logo-ul Motorola, &icirc;mpreună cu indicii legate de plajă, precum nisip, scoici şi o steluţă de mare. Pentru că nu...

Motorola Indiaa postat pe Twitter astăzi un teaser cu privire la un nou produs care va debuta pe 15 iunie. În imagine vedem logo-ul Motorola, împreună cu indicii legate de plajă, precum nisip, scoici şi o steluţă de mare. Pentru că nu avem detalii extra, putem începe să speculăm, ceea ce facem mai jos.

Având în vedere că au apărut recent o serie de fotografii cu Moto X (2015), în care am văzut şi un scanner de amprente la bord, acesta ar putea fi noul terminal. El ar urma să sosească la pachet cu Android 5.1 şi dotări de top, printre care şi un nou CPU Snapdragon, ecran Quad HD de 5.64 inch şi 3 GB RAM, plus 32 GB stocare. Nu e exclus să vedem şi un port USB Type C aici.

Cu câteva zile în urma apăreau pe web şi detalii despre un aşa numit Motorola Moto G de generaţie a treia, care ar urma să fie lansat în curând. Retailerul indian Flipkart a listat telefonul din greşeală pe site-ul sau, înlăturându-l apoi. E vorba despre un terminal dual SIM LTE, cu procesor Snapdragon 610 la bord, 2 GB RAM, o cameră de 16 MP şi 8 GB stocare.

Nu excludem nici un Moto 360 2, cu rezoluţie mai ridicată, corp mai compact, mai multe opţiuni de personalizare a lookului şi o variantă aurie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×